Vi sætter en ære i,
at levere en god service
og løsninger af høj kvalitet

Havnes VVS ApS er et mindre VVS-firma med værksted og administration i Valby, som udfører alle forekommende vvs-opgaver for private, boligforeninger, erhvervskunder, entreprenører m.fl.
Vi arbejder primært i Københavns- og Frederiksberg kommuner, og i Storkøbenhavn.

Alsidighed er et mål for os. Vi arbejder løbende med at udvide vores faglige kompetencer. Vores mange års erfaring og store alsidighed, gør at vi kan påtage os mange forskelligartede opgaver indenfor VVS-faget.

Vores målsætning er at levere VVS- og blikkenslagerarbejde, med god service, godt håndværk og høj kvalitet, til fornuftige priser.

Vi måler vores succes på vores mange tilfredse kunder, og er stolte af den voksende kreds af tilbagevendende faste kunder, der har brugt os i flere år.

Tekniq - Kvalitet - Havnens VVS

Autorisation

Havnens VVS ApS er autoriseret VVS-Installatør virksomhed, hvilket betyder at vi er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen til udførelse af autorisationskrævende arbejde med f. eks. Varmt og koldt brugsvand, afløbsinstallationer, gaskomfurer, fjernvarme-instalationer, mm.

Til grund for autorisationen ligger et af Sikkerhedsstyrelsen godkendt Kvalitetsledelsessystem der løbende vedligeholdes og kontrolleres, vores fagligt ansvarlige Autoriseret VVS Installatør Lau Hækkerup, samt løbende egenkontrol og dokumentation af overholdelse af at love og regler på VVS-området overholdes.

Havnens VVS uddanner lærlinge.

Fagets fremtid

Uddannelse af fremtidens svende er en vigtig opgave for samfundet og fagets virksomheder. Hos havnens VVS ApS tager vi denne opgave særdeles seriøst, og vi arbejder målrettet på at bidrage hertil, ved at uddanne så mange lærlinge, som vi har kapacitet til.

Overenskomster

Havnens VVS ApS går ind for ordnede forhold og den danske model, og via vores medlemsskab af Tekniq-Arbejdsgiverne, har vi overenskomst med alle relevante lønmodtager-organisationer.

Tekniq VVS logo
Medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne